Головна | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 02:58

КЗ КОР

"Переяслав-Хмельницька

загальноосвітня

 школа-інтернат"


Меню сайту
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Пошук
Інше
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Переядресація
Головна » 2013 » Грудень » 20 » Акція «Промінчики добра»
16:04
Акція «Промінчики добра»

Акція «Промінчики добра»

     На передодні Дня Святого Миколая, найулюбленішого свята дітей, вже другий рік поспіль шкільним соціальним агентством «Довіра» КЗ КОР «Переяслав-Хмельницька загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів», до складу якого входять учні 8–10-х класів: Журавльова Валентина, Швець Анастасія, Гармаш Марина, Петрова Аліна, Гаярин Ірина, голова агентства Васюта Любов була проведена акція «Промінчики добра», яка тривала з 11 по 19 грудня.

     В Україні, за традицією, в цей день батьки вночі кладуть дітям подарунки під подушки, зберігаючи у таємниці до цього свою причетність, для того, щоб діти вірили у чудо, здійснене святим Миколаєм і вчилися милосердя у нього. Мета акції «Промінчики добра» – принести тепло різдвяних свят у серця дітей із соціально-незахищених сімей м. Переяслава-Хмельницького.

     Для початку учасниками ШСА «Довіра» було створено центр Святого Миколая, до якого входили безпосередньо учасники агентства та їхні помічники – в цьому році це були Тимченко Вікторія, Шокот Ірина, Горбаченко Ольга, Попов Дмитро (в ролі Святого Миколая) та інші. 

     Потім розпочався збір подарунків до Дня Святого Миколая. Бажаючі приносили досить різноманітні подарунки – це були іграшки, книжки, одяг, солодощі, канцелярське приладдя та багато інших корисних речей. А щоб вклад учасників акції не лишився безслідним, на окремому ватмані наклеювали символічні значки акції із гаслом: «Разом зробимо більше!». Варто зазначити, що участь у благодійній акції приймали як учні, так і працівники закладу. Найважчим виявилося розсортувати подарунки, адже діти, яких мали привітати були різного віку. А вже зібрані подарунки спільно з представниками міського центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді, були передані дітям із соціально-незахищених сімей м. Переяслава-Хмельницького. Зокрема члени ШСА «Довіра» відвідали 8 соціально-незахищених сімей, та подарували подарунки від Святого Миколая 25 дітям, віком від 1 до 17 років. До деяких сімей учні школи-інтернату завітали вперше, а деякі сім’ї чекали на їх з великим нетерпінням, як на давніх друзів. Така робота всім учасникам принесла величезне задоволення, адже приємно було бачити на обличчях дітей несподівану радість і втіху, та приносити тепло різдвяних свят у дитячі серця.






Переглядів: 655 | Додав: ManOK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Copyright Ліцей-інтернат © 2024 and Середа К.В.
м.Переяслав-Хмельницький